Bine ati venit ! - Infomass 2001-2021 - studii si sondaje autentice x

Servicii oferite

Peste 10 ani de experienta

Avem o echipa interdisciplinara de sociologi,  politologi si informaticieni, cu peste 10 ani de experienta in domeniu. Am realizate peste 150 de cercetari la nivel local , regional sau national.

Sondaje stiintifice si autentice

Realizam intotdeauna sondaje autentice avand la baza metodologii stiintifice. Luam cele mai bune idei, cele mai bune practici, le testam si apoi construim.

Acoperire nationala

Lucram cu peste 250 de operatori de teren, in toate orasele din tara,  cu care colaboram. Detinem o baza moderna de stocare si prelucrare a datelor.


 

1Studii de piata

Înţelegerea pietei  şi a clienţilor este piatra de temelie pe care este construita e planificarea unei afaceri  si conceperea unei strategii valide

mai multe detalii

2Sondaje de opinie

Adresat in special institutiilor publice sau organizatiilor,  INFOmass ofera intotdeauna o informatie corecta si date statistice riguroase

mai multe detalii

3Sondaje electorale

Incepand cu anul 2001  INFOmass a dezvoltat seturi speciale de intrebari, chestionare si intrumente de analiza  folosite cu succes  in realizarea  sondajelor electorale.

mai multe detalii

4Sondaje online

Sondaje online realizate de INFOmass ofera factorilor de decizie informatia de calitate de care au nevoie pentru a reduce riscurile, a identifica oportunitati si a evita greseli.

mai multe detalii


 

5Sondaje telefonice

Ele se pliaza foarte bine in situatiile in care timpul este factorul decisiv, intrebarile nu sunt numeroase si bugetul este redus

mai multe detalii

6Focus group

Aceasta metoda calitativa  este folosita atat in studiile politice cat si in cele economice si sociale.

mai multe detalii

7In-Depth Interview

Interviurile sunt metode de cercetare de natura calitativa ce constau intr-o intalnire unu la unu intre moderator si respondent.

mai multe detalii

8Anchete sociologice

Ancheta este o metoda cantitativa de culegere a informatiilor care foloseste chestionarul

mai multe detalii